Fjernskrivning af journaler & speciallægeerklæringer

Hos Torp’s Sekretær-Service ApS tilbyder vi blandt andet fjernskrivning af journaler og speciallægeerklæringer.

​Effektiv & grundig fjernskrivning

​Vi renskriver journaler og speciallægeerklæringer ud fra en lydfil tilsendt af lægen. Med stor omhyggelighed og rig på erfaring kan vi levere journalnotater og speciallægeerklæringer inden for alle specialer.

Foruden et højt fagligt niveau med mere end 20 års erfaring inden for sygehusvæsenet, kan vi tilføre din virksomhed værditilvækst med fjernskrivning, idet vi har specialiseret os inden for registrering og overholdelse af servicemål. 

Vi sætter en ære i at kode korrekt og få alle ydelsesregistreringer med, så afdelingerne ikke går glip af vigtig indtjening.

Kort leveringstid på fjernskrivning af speciallægeerklæringer

​Vi er yderst fleksible og effektive i vores arbejde, og vi kan derfor tilbyde kort leveringstid på både speciallægeerklæringer og fjernskrivning af journaler. Du kan med andre ord lave en aftale med os og trygt stole på at få din tekst leveret hurtigt og til aftalt tid.

​Sprogvanskeligheder - ingen hindring

​Vi har desuden specialiseret os i fjernskrivning for udenlandske læger, hvor vores erfaring og sans for detaljen sikrer grammatisk korrekte og letforståelige tekster. Fjernskrivning af fremmedsprog og speciallægeerklæringer er intet problem for os.

Derudover tilbyder vi transskribering fra dansk til engelsk /engelsk til dansk samt fra dansk til tysk / tysk til dansk.

​​Journalnotater & speciallægeerklæringer: Kontakt Torp's Sekretær-Service ApS

​Ønsker du at høre mere om vores sekretærservice og praktiske detaljer omkring fjernskrivning af journaler og speciallægeerklæringer, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 40 91 54 59.

Du kan også benytte dig af vores kontaktformular, som du finder her.​

Bemærk vi også tilbyder renskrivning - læs mere her

​Torp's Sekretær-Service ApS 

CVR: 32275060

Ålegårdsvej 76

9690 Fjerritslev